Inspirationsträff i träningshagen den 13 aug 2020

Vi var några medlemmar som med säkert coronaavstånd träffades i träningshagen för att tala om framtiden. Vi blev bara fem, så vi kunde inte bestämma så mycket, men vi kom överens om att Anna skulle ta kontakt med Vallhundsringen och Bohusläns Dal VK för att höra om de var intresserade av att vi anordnar Trekampen i höst, mycket för att vi ville ha ett mål med vår träning och få med nya medlemmar i gänget.

Anna påminde om att alla träningsgrupper som träffas regelbundet bör registrera sig genom att skicka uppgifter om träningstillfällen med deltagarlista som innehåller personnummer och namn till Bengt eller Pernilla. Då får vi bidrag till klubben genom Vuxenskolan i Borås.

Anna berättade också om den kurs i ledarskap som kanske kommer att hållas i träningshagen för de anställda i ett företag. Detta  kommer att äga rum vid ett enda tillfälle i så fall och Anna kommer att vara ledare och det är inga hundar inblandade utan bara fåren. (Liknande kurs som Marianne Klima brukar leda i Skåne). Det blir en bra inkomst för klubben.

Britta informerade om att TK tillsammans med Pernillahåller på att organisera en Banträning i Gångemad någon gång i början av hösten. Vi är tacksamma om några fler vill ställa upp och hjälpa till för att göra den till en bra träning. Vi ligger bara i startgroparna, så har ni synpunkter är vi öppna för förslag. Anneli håller i trådarna.

Fåren övervakade oss och gav oss inspriration
Ylva, bengt och Catarina samt John (Anna borde ha kommit med på bilden.
Anna

 

Bengt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *