Träningshagen den 16 juli 2020

P g a pandemin har många aktiviteter gått på sparlåga i klubben. Många av oss som varit aktiva i t ex tävlingskommittén och styrelsen tillhör de s k riskgruppen och ska vara extra försiktiga. Vi hann med en IK1-tävling i Lejeby precis innan allting stängdes ner. Det har jag skrivit om under tävlingar. Men veckan därpå, då vi skulle ha haft vallhundsprov på samma plats blev allt inställt.

Som väl är är det ju möjligt att träffas och valla eftersom det ju är utomhus och vi håller långa avstånd till varandra och vi är några stycken som tagit tillvara på den möjligheten.

Vi har ju vår fantastiskt fina träningshage och nu när den dessutom blivit putsad och i ordningställd med bana av Pamilla och Sofia med pojkvän hade vi en riktigt fin eftermiddag där i går, torsdagen den 16 juli 2020!

Fåren var lagom invallade vid det här laget och solen hade kommit fram efter ett långt uppehåll så förutsättningarna var perfekta. Det var Cecilia med Rut, Sofia med Dipp, Margaretha med Ted och jag (Britta) med Jing som tränade. Vi ställde ut för varandra och gick banan, först med sex får och sedan bytte vi till fyra.

One thought on “Träningshagen den 16 juli 2020

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *