Karl-Erik Tibblin är död

 

 

 

Till vår stora sorg nådde oss beskedet att vår klubbkamrat och domare mm  Karl-Erik Tibblin  avled i torsdags den 17 juni 2021. För oss i klubben kom det så oväntat, även om vi visste att han varit sjuk i höstas. För så  sent som den 8 och 9 maj dömde han en vallhundstävling IK2 får  i Vik, Torestorp med inte mindre än 35 ekipage båda dagarna. På lördagen var det dessutom både regnigt och blåsigt men Karl-Erik dömde med gott humör hela dagen iklädd regnrock och med paraply uppfälld, då han inte ville sitta i en bil p g a att han då inte skulle kunna se lika bra.

Vi kommer att minnas en man som alltid ställde upp med gott humör och som verkligen älskade sitt liv i får- eller kohagen. När han var domare kom han alltid tillsammans med sin fru Ulla och övernattade i deras husvagn. I många år var han också en omtyckt och skicklig instruktör som med sin uppmuntran  fick sina elever att göra sitt allra bästa.

Själv tävlade han också flitigt och nådde stora framgångar på såväl får som nöt med sina hundar som väldigt länge hade namn som började på Z.

Vi tänker nu på hans fru Ulla och på sonen Håkan som mist sin make och far alldeles för hastigt och för tidigt. En lunginflammation tog för mycket på krafterna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *